På svenska In English  Auf Deutsch    

Veelgestelde vragen over steunkousen

We krijgen veel vragen over de levering en de maten. Hier vindt u de antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Ik ben zwanger en heb een panty nodig. Als ik naar de maattabel kijk moet ik dan mijn huidige gewicht nemen of mijn gewicht voordat ik zwanger werd?

Gebruik het gewicht dat u had voordat u zwanger werd.

Ik wil stay-up kousen of een panty kopen. Als ik naar de maattabel kijk raak ik een beetje in de war, want mijn enkelmaat is 2 maar mijn lengte/gewicht is maat 4. Wat moet ik kiezen?

U dient de maat te kiezen voor panty's en stay-up kousen, anders zullen de kousen te kort zijn. Houd er echter rekening mee dat de druk rond de enkel wel iets minder zal zijn dan hetgeen wordt vermeld (aangezien uw enkel dunner is dan maat 4). Dit is geen probleem als u opgezwollen benen of spataderen wil voorkomen of als u een lichte druk nodig hebt bij staand werk. Maar als uw huisarts u elastische kousen heeft aangeraden of indien u steunkousen nodig hebt om medische redenen, dient u uw huisarts te raadplegen voor advies.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn producten ontvang?

Alle bestellingen die vóór 16:00 uur zijn gedaan worden nog dezelfde dag verzonden. In Zweden komen ze de dag erna aan. In Denemarken, Noorwegen en Finland gewoonlijk 2-3 dagen nadat we het hebben verzonden. In Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk gewoonlijk 3-6 dagen. In Nederland gewoonlijk 2-4 dagen. Voor landen buiten Europa moet men rekenen op zo'n 6-16 dagen levertijd. 

Ik weet niet zeker welke maat ik moet gebruiken. Kan ik contact met u opnemen?

Het beste kan u een e-mail sturen met de volgende informatie:In welk artikel bent u geïnteresseer, uw schoenmaat, uw enkelomtrek (smalste deel) en uw kuitomtrek (dikste deel). Als u geïnteresseerd bent in stay-up kousen, panty's of zwangerschapskousen hebben we ook de volgende gegevens nodig: lengte en gewicht (als u zwanger bent, hebben we het gewicht nodig dat u had voordat u zwanger werd)

Ik heb meer informatie nodig. Bestaat de mogelijkheid om te bellen?

Het is het makkelijkst om een e-mail te sturen, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is +46 8 27 88 50. We spreken Zweeds en Engels.  

Als u nog verdere vragen heeft, kan u altijd een e-mail sturen naar: info@butik21.com (wij geven de voorkeur aan contact via e-mail, aangezien wij u dan een link naar producten en maattabellen kunnen toesturen en we u vanaf waar dan ook kunnen beantwoorden). Wij beantwoorden e-mails in het Engels altijd binnen de 24 uur.