På svenska In English  Auf Deutsch    

Veiligheid op het internet

Tegenwoordig winkelen veel consumenten op het internet en datt aantal blijft steeds groeien. Veel mensen voelen zich echter wat onzeker wat betreft de consumentenrechten en de verschillende betalingsmethoden. Hier volgt wat korte informatie als u bij ons wilt gaan winkelen. 

Winkel veilig - gebruik uw recht als consument

U ontvangt van ons uw aankoop 30 dagen vrijblijvend op zicht. Dit betekent dat u het product binnen 30 dagen kunt terugsturen en u uw geld terugkrijgt, zonder vragen. Houd er echter rekening mee dat u zelf de verzendkosten van de retourzending dient te betalen en dat de verzegeling van het product ongeopend dient te zijn. 

Winkel veilig - betaal met DIBS

Wij maken gebruik van DIBS, het toonaangevende bedrijf in Scandinavië voor online betalingen. Dit betekent dat u compleet beveiligd bent als u bij ons winkelt en met uw creditkaart betaalt. U kunt meer informatie over DIBS vinden op: www.dibspayment.com  

Beschadigde of defecte  producten:

Als een product bij aankomst defect of beschadigd is, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via e-mail: info@butik21.com. Wij zullen het ruilen voor een nieuw product en wij zullen er natuurlijk voor zorgen dat er geen extra kosten voor u zijn. 

Het product is niet op voorraad:

U kunt de bestelling altijd annuleren en als u met uw creditkaart hebt betaald zullen wij het volledige bedrag terugbetalen. Hiermee hopen wij dat u met vol vertrouwen bij ons winkelt. Als u meer vragen heeft of meer informatie wenst te ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@butik21.com) of telefoon +46 8 27 88 50. Wij spreken Engels.